Realizacje

A-T S.A.

Zintegrowane Centrum Logistyczne A-T  to 8000 m² przestrzeni magazynowej oraz 3500 m² przestrzeni biurowej, rozmieszczonej na czterech kondygnacjach.


Projekt zakładał stworzenie nowoczesnej przestrzeni biurowej o spójnym charakterze.  W biurach oraz salkach spotkań dominują kolory biały i szary z akcentami pomarańczowymi. W biurach managerskich zastosowano ciemniejsze tonacje - szarości oraz odcienie brązu.
Elegancję w  przestrzeniach reprezentacyjnych – holu wejściowym oraz części zarządu podkreśla okleina naturalna z orzecha amerykańskiego połączona  z MDF lakierowanym w kolorze białym lub czarnym.


Całość dopełniają konsekwentnie zaprojektowane sala szkoleniowa dla 180 osób, aneksy kuchenne, przestrzeń relaksu oraz taras umieszczony na dachu budynku.

Projekt: DSD Architekci
Realizacja: Salon Balma Poznań
Zdjęcia: Stanisław Zajączkowki