Tesa Tape

Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape
Tesa Tape

Tesa Tape

Nasza najnowsza realizacja według projektu EV Architects dla Tesa Tape to nowoczesne miejsce pracy, które zostało zaprojektowane z myślą o potrzebach oraz komforcie pracowników.

W biurze Tesa znajdziemy:
- biurka z elektryczną regulacją wysokości, dzięki którym pracownicy mogą pracować w trybie sit&stand, dbając tym samym o swoje zdrowie i kondycję
- rośliny, które poprawiają samopoczucie oraz dobrze wpływają na jakość powietrza
- kolor, który ożywia i poprawia nastrój
- ścianki międzybiurkowe oraz parawany, które pomagają zarządzać hałasem na otwartej przestrzeni typu open space

Projekt - EV Architects
Zdjęcia - SOPOROWSKA Photography